Home

back alley Skegness

Talking of regeneration (as I was on the last Freeman Hardy Wallis posting), here’s a very over the top example I came across in Skegness earlier this year. In the town to talk to the current boss of the old established photographic firm of Wrate’s (the history of the firm is on my vintage street photography site if you are interested!), I had to trawl some of the town’s narrow back alleys to find the place. Mostly punctuated by loading bay doors and industrial wheelie bins (see next posting), the owners of one of the buildings had decided to really go for it.
The alley end of the building has been rebuilt leaving a small forecourt, offset by faux Victorian railings. Rather than allow this to become weed strewn as elsewhere, astro-turf has been laid and to complete the sylvan look, an all over digitally printed forest landscape covers the double glazed entrance way.  I was so interested in trying to capture the scene I forgot to see what sort of business they actually carried on…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s